Ydelser

Hvad enten du har brug for at få oversat et teknisk dokument eller du har brug for at køre en kampagne i et specifikt lokalområde, så er det essentielt at du kan kommunikere med din målgruppe på et sprog de kan forstå.

På samme måde er det ofte bedre at få en artikel, en hjemmeside, en tale eller en kampagne genskrevet i stedet for bare at få den oversat. På den måde er du sikker på at indholdet kommer til at passe med et givent land eller sprogområde.

Hos Altschul Consultants tilbyder vi dig skræddersyede løsninger, der dækker dine specifikke behov.

De fleste kunder foretrækker at vide, præcist hvor meget de skal budgetterer med før de giver sig i kast med et projekt. Ofte giver det liden eller slet ingen mening at angive en time-pris, for det er nærmest umuligt at anslå hvor lang tid et givent individuelt projekt vil tage. Der er derfor vi hos Altschul Consultants tilbyder dig en pris pr. side når det gælder korrekturlæsning og en pris pr. ord når det gælder kreativ skrivning, teknisk skrivning eller oversættelse.

For vores priser, se venligst undersiderne på menuen.

Altschul Consultants - Hvad enten du har brug for at få oversat et teknisk dokument eller du har brug for at køre en kampagne i et specifikt lokalområde, så er det essentielt at du kan kommunikere med din målgruppe på et sprog de kan forstå.