Artikler & Indhold

Lige meget om en given artikel skal bruges på en hjemmeside eller til anden offentliggørelse, så vil man helst være sikker på at den er original, kreativ og selvfølgelig velskrevet. Hos Altschul Consultant tilbyder vi dig at skrive dine artikler, ligesom du vil have dem og vi tilbyder dig at gennemgå artiklen, indtil du er tilfreds.

Artikler til medierne:

Vi skriver din artikel uanset emnet! Selvfølgelig er vi ikke eksperter på ethvert område i hele verden og derfor beder vi dig også om at give os så meget information som muligt, når du beder om en pris. Vi har brug for alle fakta og tal du vil have med i artiklen og vi skal vide hvilken stil den skal skrives i (akademisk, generel, informative etc.). Det er også en fordel at du angiver hvor lang du ønsker artiklen, altså hvor mange ord.

Afhængigt af hvor meget research, der er krævet fra vores side og afhængigt af emnet sværhed, så sender vi dig et tilbud. Generelt ligger prisen på mellem € 0,09 og € 0,25 pr. ord.

 Artikler til hjemmesider:

Vi hjælper med at sikrer, at indholdet på din hjemmeside er optimeret til at få den bedste plads på alle de største søgemaskiner. Det vil sige, at vi sikrer os, at dine søgeord er placeret på de rigtige steder på hjemmesiden. Det betyder selvfølgelig, at du vil få flere besøgende på din hjemmeside. Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi dig også meta tekst til hver enkelt side, en passende titel, nøgleord og en side beskrivelse.

For at gøre os i stand til at levere det bedst mulige produkt, har vi brug for at du giver os så meget information som muligt om dit firma, dit produkt og hvad ellers du gerne vil have os til at beskrive. Vi har også brug for alle fakta og tal du vil have med og vi skal vide hvilken stil hjemmesiden skal holdes i.

Afhængigt af hvor meget research, der er krævet fra vores side og afhængigt af emnet sværhed, så sender vi dig et tilbud. Generelt ligger prisen på mellem € 0,09 og € 0,20 pr. ord.

Betalingsbetingelser

Vi kan modtage betaling med Visa, MasterCard og American Express gennem PayPal.

Hvis du foretrækker ikke at få lavet hele dit projekt i een omgang, kan vi hjælpe dig med at lave en plan og udføre arbejdet i etaper.

Får vi kan påbegynde et projekt beder vi venligt om en indbetaling af 50% med det resterende beløb forfalden ved levering.

Hvis du betaler det fulde beløb med det samme, giver vi 5% i rabat på det oprindelige tilbud.