Velkommen

Hvad enten du har brug for artikler, MARCOM, oversættelse eller redigering, så er Altschul Consultants det bedste valg. Vi hjælper dig igennem den kreative proces og sikre dig, at du får det bedst mulige indhold – om det så er er på tryk eller på nettet.

Der hersker ingen tvivl om, hvor vigtigt det er, at komme ud på toppen af søgemaskinernes liste og dermed at få flest mulige besøgende på din hjemmeside. I dag er det dog meget mere kompliceret end det var for bare ti år siden. Dengang var det nok at opbygge nogle få gode links i kombination med centrale søgeord. Med de moderne søgemaskiners evigt udviklende algoritmer er det nødvendigt med en helt ny og mere vidtrækkende strategi.

I dag er det ikke  længere nok, at SEO (Search Engine Optimization – Søgemaskine Optimering) på en hjemmeside indeholder passende søgeord, en klar struktur og en vis mængde tekniske finesser. Det er nødvendigt, at den er bygget op omkring et helt unikt og veltilrettelagt indhold og samtidigt opbygget den så vigtige forbindelse til de sociale medier.

Hos Altschul Consultants er det vores klare holdning at en investering i kreativ skrivning af artikler, oversættelse og SEO bør være en velovervejet, fremadrettet investering. Det skal ikke kun være en investering til fordel for din hjemmeside, men også for din forretning og dit varemærke. Vi vil derfor gøre alt hvad vi kan, for at sikre dig et kreativt og målrettet produkt, der helt sikkert vil fange opmærksomheden hos potentielle kunder.

♦  Tekstforfatning  ♦  Korrekturlæsning  ♦ Oversættelse ♦